Levering og Retur

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

 

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

 

Alle varer leveres med [BRING, DAO, GLS eller PostNord].

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på service@allvitsy.com, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Det er op til Allvitsy ApS at vurdere varens stand. Hvis man bryder forseglingen på varen, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret eller er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.