Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser på allvitsy.com

Nedenstående betingelser er gældende for alle handler inden for DK mellem kunden og Allvitsy Aps

Parcelvej 166

2830 Virum

Tlf.: 51229865

Cvr. nr.: 36722142

 

Mail: service@allvitsy.com

 

Hotline tid:

Mandag: 10.00-12.00 & 13.00-16.00
Tirsdag: 10.00-12.00 & 13.00-16.00
Onsdag: 10.00-12.00 & 13.00-16.00
Torsdag: 10.00-12.00 & 13.00-16.00
Fredag: 10.00-12.00 & 13.00-15.00

 

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

 

Allvitsy ApS tager imod online betalinger med; [Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, Mobilepay Online]. Vi pålægger ikke dit køb som private nogle former for transaktionsgebyr.

 

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

 

Allvitsy ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

 

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

 

Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

 

Alle varer leveres med [DAO, GLS eller PostNord].

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på service@allvitsy.com, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Det er op til Allvitsy ApS at vurdere varens stand. Hvis man bryder forseglingen på varen, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret eller er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 

Reklamation skal meddeles til Allvitsy ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

 

Allvitsy ApS dækker ikke returneringsomkostningerne og kun i rimeligt omfang efter aftale. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Reklamationer sendes til vores lager:

Allvitsy Aps

Parcelvej 166

2830 Virum

 

Persondatapolitik

r du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Allvitsy Aps. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til service@allvitsy.com eller ringe på 51229865, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

 

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

 

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores mail service@allvitsy.com.